úterý 15. května 2012

Jak to všechno začalo?

Znáte to, máte se učit na zkoušky, ale je tisíc jiných věcí, kterým se v tu chvíli věnujete radši. Někdo uklízí, vaří a mě během učení na (nepodařenou) zkoušku z tresta nenapadlo nic jiného než znovu a opět procházet chovatelské stanice border kolií s myšlenkou, že jednou (rozuměj co nejdřív) si jí určitě musíme pořídit. Shodou okolností jsem narazila na chovatelskou stanici Z Černobílých, kde zrovna měli štěňátka. Volných už jich, podle infa na stránkách, bylo jen pár a mezi nimi krásná černobílá holčička do které jsem se hned zamilovala. Jen tak jsem poslala odkaz Honzovi...a právě to nám dost podstatně změnilo život.

Photo by Monika Švarcová
http://borderkolie.websnadno.cz/



Photo by Monika Švarcová
http://borderkolie.websnadno.cz/

Photo by Monika Švarcová
http://borderkolie.websnadno.cz/

Fenečka se nám líbila oboum a v tu chvíli už náš šílený plán nemohlo nic zastavit (to, že ještě nemáme pračku nám bylo v tu chvíli naprosto jedno a očí maminek navrch hlavy jsme si pro jistotu nevšímali) Stačilo jen pár emailů a měli jsme domluvenou "prohlídku" štěňátek. V sobotu dopoledne jsme vyrazili celí natěšení.
U Černobílých se na nás vrhla banda malých medvídků, jeden roztomilejší než druhý. "Naše" fenka, ale byla nejkrásnější a hned nám dávala najevo, že nás bude mít ráda, když si jí vyberem :)





S chovatelkou jsme se domluvili, že si jí můžeme odvézt příští týden a celí nadšení jeli domů připravovat byt pro nového člena rodiny :)
Příště vás budu informovat o našem sžívání a prvních "pokusech" poslušnosti :)

Žádné komentáře:

Okomentovat