neděle 25. listopadu 2012

Trixie lovec

Tento víkend jsme měli poměrně rušný, což má za následek naprosto odrovnaného psa :).



V sobotu jsme měli první trénink agility. Chvilku jsme skákali, ale většinu času jsme zápasili s tunelem. Nejdřív se do něj Trix vůbec nechtělo, snažila se ho všelijak obíhat, ale ke konci už jí to snad celkem šlo. 




Odpoledne jsme pak pomáhali "dědovi" u krmelců zprůjezdnit cestu. Holky mezitím lítaly po poli, neustále se  snažily něco vyhrabat nebo sežrat zrní bažantům :).



A jelikož nechci mít jen jednostranně zaměřeného psa, poslala jsem Trixie na lov...
A to to teď budu muset všechno sníst?
Ne dělám si srandu, samozřejmě nikde nebyla, ale my jsme se účastnili mysliveckého plesu a já prostě měla šťastnou ruku v tombole. Aby bylo jasno, nejenom v kupování obálek, ale i tahání výherních čísel z "osudí" - velmi důležitá a čestná funkce! (to že jsem se přímo na pódiu začala radovat, když jsme vyhráli srnku asi tombole na věrohodnosti moc nepřidalo, ale emoce se prostě nedaly udržet). Dále jsme vyhráli několik bažantů, slepiček a zajíce. Hned ráno jsme vše museli zpracovat a Trixie statečně asistovala. Nejdřív se ale šíleně bála, ke zvěři se vůbec nechtěla přiblížit, ale jakmile se začala preparovat...to se hned olizovala až za ušima.



No co, jsem přeci šelma


cvičíme "popros"


Vysmátá Trixie a naštvaná Enie
A samozřejmě jsme nezapomněli cvičit obíhání stromů. Teď už do osmičky.






Žádné komentáře:

Okomentovat