středa 9. ledna 2013

Události z posledního měsíce

Vzhledem k nedostatku času, který poslední dobou máme, jsem se docela dlouho nedostala k napsání něčeho zajímavé. Jelikož čas stále nemám, udělám takový malý fotomix za poslední měsíc a půl. Myslím, že fotky jsou stejně zajímavější než většina toho, co tu píšu :).



Asi by se slušelo začít Vánoci. Byly to Trixinčiny první a tak jsme se trochu báli, co na všechen ten zmatek bude říkat. Aby byla připravená, účastnila se takového menšího "psího večírku". Celkem u nás ten večer bylo pět psů a chlupy jsem vysávala ještě týden, ale hlavně že si to děti užily :). Stromečku si naštěstí nevšímala a dárků vlastně taky ne. Až ve chvíli, kdy zjistila, že v těch divných papírech může být něco zajímavého i pro ní, musela kontrolovat každý, co se rozbalil. A Silvestr? Naštěstí žádný vyděšený pes pod postelí, ale tele, co lítá po bytě, štěká a vrtí ocasem a říká "Tak už mě sakra pustě k těm skvělým lidem, co se venku tak radují!!"
O víkendu před Štědrým dnem jsme si ještě zajeli na výlet do Olomouce. Až na moment, kdy se Trixina snažila sežrat střep a ve dvanáct v noci nám v půlce dálnice chcípla baterka v autě, byl výlet báječný :).

Cvičení na Svatém kopečku



Většina účastníků si hrála v posteli.

Ježíšek byl moc hodný

Trixa při balení dárečků
A po rozbalení

Taky samozřejmě neustále trénujeme. V agility teď děláme hlavně slalom, který se učíme metou 2x2 podle Susan Garrett. Video je z tréninku, kde jsme se učili první bránu. Dnes jsme již přidali druhou.
Z cela neznámých důvodů se taky více věnujeme dogdancingu, ale o tom snad někdy jindy. :)



Žádné komentáře:

Okomentovat