pondělí 16. července 2012

Dovolená ve Zlíně II. část

S ohledem na to, jaká byla minulý týden vedra, se nedá divit, že i my jsme museli k vodě. První psí koupání proběhlo v Dřevnici - potok ve Zlíně (jak jinak, Trixie si našla mršinu, ve které se ukázkově vyválela) a následující den pak koupaliště Pahrbek, voda sice nic moc, ale psovi to stačilo :). Plavání je pro nás už hrozná zábava. Když jsme jí hodili klace, vždy k němu doplavala, zjistila kde je a plavala si dál jen tak pro zábavu (až jsem se občas bála, zda se vůbec vrátí).

Dřevnice
Pahrbek

Jen občas máme problémy s odhadem velikosti (asi to má po pánečkovi...)




Po koupání jsme ještě zajeli na Malenovský hrad (Trixinku nám pohlídali babi s dědou). Vevnitř sice nebylo nic extra zajímavého, ale alespoň jsme se příjemně zchladili.


A na závěr jsme si prošli Luhačovice.


Jak je vidět, byl to velmi náročný den :).


Další den následoval výlet na Pulčiny a Čertovy skály. Na tomto výletě Trixie zjistila, k čemu slouží elektrické ohradníky na ovce :), její pískot musel být slyšet až do Zlína.



Pulčínské skály


Odpoledne si Trixie pohrála se skoro stejně starou fenkou Megie. Dřívko byla nejlepší hračka. Chudák Megie jí ale nestíhala a Trix toho náležitě využívala. Hrozně provokovala, s dřevem vždy přiběhla těsně před Megie, ukázala jí ho a pak s "výsměchem" ve tváři utekla.


Bez komentáře :)

Výhled z Čertových skal

Poslední část fotek dodám snad do konce týdne.

1 komentář:

  1. krásný pejsek, jo a ve Zlíně není potok Dřevnice, ale je to řeka

    OdpovědětVymazat