středa 18. července 2012

Dovolená ve Zlíně III. část

Jak jsem slíbila, přidávám posledních pár fotek ze Zlína. Několik prvních je z Rožnova pod Radhoštěm, kde jsme se byli podívat ve skanzenu. Z časových důvodů bohužel jen v jednom (celý skanzen tvoří tři areály - Dřevné městečko, Valašská dědina, Mlýnská dolina, my byli v městečku). Do areálu naštěstí mohli i psy, pouze do stavení jim byl vstup zakázán. Trixie ale stejně zajímala zase jen voda v potoce a rybníku :).


řeznictví

Na ohlávku si ještě moc nezvykla, ale pořád na tom pracujeme.

Po Rožnově jsme vyjeli na Pustevny, dali si výborný oběd a vyrazili na Radhošť. Trixie nám cestu velmi zpříjemňovala, zejména když se vyválela v lidském * * * * * (můžete hádat třikrát). To, že jsem sebou neměla ani kapesníčky a jedinou vodou  v okolí byla špinavá louže, tomu ještě dodalo ten správný šmrnc. 




Vrchol, v pozadí kaplička Cyrila a Metoděje (otevřena po velmi dlouhé době)

Radegast
Den jsme zakončili návštěvou u pana chovatele Kašpara, odkud je kokr prarodičů. Zrovna měli štěňátka a to hned několik vrhů kokříků i jezevčíků. Samozřejmě žádné z nich nebylo tak roztomilé jako byla Trixinka :).


Poslední den jsme se už jen šli projít po okolí a pak vyrazili domů. Trix zvládla tři hodiny v autě naprosto bez problémů, ani se nám nezamotala do pásů.
Pohled na Zlín



Žádné komentáře:

Okomentovat