středa 11. července 2012

Dovolená ve Zlíně I. část

Využili jsme pár volných dnů a vyrazili do Zlína k babičce a dědovi. Cestu tam, jsme museli zvládnout vlakem, Trixie ale byla statečná a skoro celou cestu prospala. Jen se občas chtěla podívat z okna, ale to jsme předvídali a koupili místenky k oknu :)




První den jsme vyrazili  do Holešova, na Hostýn a večer na hrad Lukov.

Na výletě z námi byl i kokr prarodičů Eda.



Na Hostýně jsme se trochu báli Trixinu pustit, ale nakonec vše dopadlo nad naše očekávání. Cizích lidí si vůbec nevšímala a běhala jen okolo nás. Jen když v dálce zahlédla pejska, se kterým by si mohla hrát, byla situace trochu horší, ale odvolat se nám jí vždy podařilo.

Hostýnská rozhledna


Na Lukově už byla princezna pořádně utahaná, ale to jí nemohlo zabránit v důkladné prohlídce zříceniny. Prošmejdila všechna zákoutí a já jen trnula hrůzou aby někam nepropadla.

Cesta na hrad Lukov

Neposeda, vždy sedí jen do té doby, než zmáčknu spoušť :)
V lese jsme potkali kamarádku bulteriérku
Druhý výlet jsme podnikli bez psa. Jeli jsme do Kroměříže, skanzenu Modrá, na Velehrad a do Uherského Hradiště. Trixie se ale činila i bez naší přítomnosti. Babička bohužel není zvyklá, že pes dosáhne na stůl a tak přišla o čtyři plátky uzeného (na oběd se museli spokojit s brambory), párkrát musela Trixinu vytáhnout ze zahradního jezírka a schovat veškeré dřevo na zátop :).

Pokračování zase příště...

Žádné komentáře:

Okomentovat