pondělí 25. června 2012

Olivovy slavnosti

V sobotu jsme celý den trávili v Říčanech na Olivových slavnostech v Olivově dětské léčebně, kde měl Honza nějaké pracovní povinnosti. Trixie jsme samozřejmě vzali s sebou. Před zahájením jsme si našli i čas na procházku po areálu, trochu si zaběhali a chvilku se přetahovali , i když v sukni to není zas až taková sranda :).







Celou akci zvládala docela dobře, jediné co jí vadilo bylo vystoupení Dády Patrasové...ale to i docela chápu:). Zmítala se mi v rukách tak, že mám poškrábaná celá prsa.


Podruhé ji rozrušilo vystoupení rytířů Johanitů. Jeden z rytířů byl totiž náš kamarád a Trixe prostě nemohla dovolit, aby mu někdo ubližoval. Udržet jí v tu chvíli v klidu byl nadlidský úkol, takže se celým areálem rozléhal její hysterický štěkot. O to veselejší ale pak bylo setkání s přeživším strejdou Gajdou :)





Trixe samozřejmě byla středem pozorností skoro celou dobu, hlavně u malých dětí. Každé si jí chtělo pohladit a hrát si s ní. Tyhle slečny nám jí i chvilku hlídaly, když jsem musela fotit vítěze soutěže.



Žádné komentáře:

Okomentovat