sobota 1. září 2012

Hrátky s želvou

Konečně se dostávám ke slíbenému příspěvku s želvou :). Sisinu (ale je to kluk), jsem si pořizovala ještě na základce za opravdu velmi těžce našetřené peníze. V současné době je ale ještě u rodičů, zatím jí (ho?) nemáme kam dát, ale na všem se pracuje a tak by časem mělo terárium zaujímat čestné místo nad Trixinčinou klecí.

Nejdřív trochu nejistého okukování


Trix je z nového kamaráda samozřejmě nadšená, jediný problém je v tom, že Sisina má sklony psy honit a kousat. I když tomu asi spousta lidí nebude věřit, želva skutečně dokáže běhat a to pěkně rychle (samozřejmě s ohledem na velikost) a pejsky je schopna prohánět po celé zahradě či obýváku.

Nakonec společný odpočinek


Trochu odjinud.
 Byli jsme týden na dovolené bez Trix. Hlídal jí Honzův bratr a zdá se, že oba přežili :) Trix pozapomněla pár povelů, dělala, že neví co s ohlávkou a klec se jí taky moc nezamlouvala, ale teď už je vše zase ok. Myslím, že nám se po ní stýskalo víc než jí po nás...schválně by mě zajímalo, jestli by jí někdy došlo, že už nás nemusí nikdy vidět :)
Momentálně trénujeme hlavně odložení (kupodivu začíná docela zvládat a na dálku mi reaguje i na lehčí povely - sedni, lehni), pokračujeme v krabičce (už krásně chodíme dokolečka u nohy) a milujeme obíhání všeho co je v dosahu (nejčastěji lampa)!

Žádné komentáře:

Okomentovat